Animatie

Wij maken animaties. Om dingen uit te leggen.

Waarom zo’n uitleganimatie?

Een animatie is een ideaal middel om een complex verhaal snel en effectief uit te leggen. Daarbij heeft een video het voordeel dat het eenvoudig te verspreiden is aan een grote groep, en een hogere garantie dat het bekeken wordt dan met tekst. We kunnen namelijk veel eenvoudiger visuele verbanden leggen.

Maak kijkers enthousiast, overtuig je klantenkring, of informeer je werkgevers; het werkt voor elk doel en voor elke doelgroep.

Samen gaan we in gesprek we hoe we je verhaal in een passende vorm kunnen gieten. Daarvoor kijken we naar je doel, doelgroep en je huisstijl. We ontwerpen een stijl die daarbij past, en geven je opties voor een geschikte voice-overstem die het voor je kan vertellen. Lees hieronder meer over het hele proces!

Hoe maken wij een uitleganimatie?

Hieronder een kort overzicht van de stapen die we zetten bij het maken van een animatie.

Als je ons wat meer vertelt over je ideeën, kunnen we het ook voor je specificeren!

Onderwerp

Waar wil je dat je video over gaat? We nodigen je graag uit, zodat we kunnen begrijpen voor wie je video moet worden, en wat je wil vertellen.
Lees meer

Stijlbepaling

Om al een idee te krijgen qua stijl van de animatie, gaan we op zoek naar passende voorbeelden die aansluiten bij je huisstijl.
Lees meer

Voice-over

Bepaal de shots van de video, en we bedenken samen hoe je dat het beste kan begeleiden met een voice-overstem.
Lees meer

Storyboard

Per shot, met in het achterhoofd de stijlbepaling, maken we een schets om het beeld en de stijl te kunnen bepalen.
Lees meer

Visual design

De geschetste shots, worden door ons omgezet in digitale illustraties. Samen met de voice-over hebben we zo al een goed beeld van de video.
Lees meer

Productie

Na akkoord op de geïllustreerde shots van het visual design, gaan we de productie in gang zetten en houden we contact over de voortgang.
Lees meer

Oplevering

Na de verwerkte feedback wordt de video opgeleverd in verschillende formaten. Dat hangt er helemaal vanaf waar je de video in gaat zetten.
Lees meer
animatie

Enthousiast? Laat het ons weten!