Content creatie

Wij produceren de strakste visuals op maat.

Videoproducties, Projection Mapping, Time Lapses of drone shots. Vertel ons waar je naar op zoek bent!

Time Lapse en Drone opnames

Deze video’s zijn ideaal om een proces of locatie op een andere manier in beeld te brengen dan je gewend bent. Met een opname van een drone kun je haarscherp de omgeving van bijvoorbeeld een bedrijfspand of festival tonen. Dat soort overzicht-shots kunnen erg indrukwekkend zijn.

Een Time Lapse opname is ideaal om langer durende gebeurtenissen te tonen, zoals een proces, groei, op- en afbouw. Dat kan een proces zijn van uren, dagen of zelfs maanden (!). De camera neemt met een vastgestelde interval, bijvoorbeeld 1 foto per minuut. Dat kan vanaf één perspectief of op een draaiend beeld. Het kan binnen en buiten. Laat ons weten wat je wensen zijn!

Bekijk hier ook een aantal eerdere projecten waar Time Lapses en Drone shots gebruikt werden.

Video Mapping/Projection Mapping

Video mapping, projection mapping of pixel mapping; het komt allen neer op het projecteren van content op een ongewone vorm. Door niet op je standaard rechthoekige diascherm te projecteren kun je een presentatie of evenement een stuk interessanter maken. Met behulp van 2D, 3D en projectieprogramma’s kunnen we helpen een visual te projecteren op elke vorm die een beamer biedt.

Video content

Wat bedoelen wij met video content? Hierbij kun je denken aan; logo animaties, het bewerken van bestaand beeld met animatie of het schalen/nabewerken van videomapping op grote schermen bij evenementen.