DualInventive – Uitleganimatie Mobiele Applicatie

Weer eens een totaal ander onderwerp om ons in te verdiepen: Spoorwerkzaamheden! DualInventive ging met ons in gesprek over hoe zij hun nieuwe app goed konden uitlichten. Het is een bedrijf dat zich bezighoudt met spoorwerkzaamheden; hoe kan dit beter, sneller en veiliger?

Zelf krijgen we er niet veel van mee; alleen als op zaterdagavond je laatste trein niet meer rijdt, dan baal je vooral heel even van de spoorwerkzaamheden. Maar het uitvoeren van deze werkzaamheden vergt een enorme planning; logistieke handelingen met multomappen vol instructies, aftekenlijsten en veiligheidsmaatregelen.

DualInventive denkt (onder andere) na over hoe dit handiger kan: processen die nu nog vaak handmatig en op papier gebeuren, willen zij digitaliseren. Met name om het te versnellen, maar ook om het proces te verduurzamen (geen oneindig printen van documenten) en veiliger te maken.

Extrafazant maakte in opdracht van DualInventive deze video over hun nieuwste MTInfo app. De video laat zien hoe processen voorheen gingen, en hoe ze nu efficiënter kunnen worden uitgevoerd met de MTInfo app.

De video is gebruikt op beurzen, en wordt nu ook online ingezet om uitleg te geven.

Meer informatie

Wil je meer van onze uitleganimaties zien zoals deze voor DualInventive, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

DualInventive-Beurs

Opdrachtgever DualInventive
Oplevering 2017