email international

In opdracht van Email International ontwierpen wij een animatie die het concept van email-marketing visualiseert. Email International beschikt over uiterst gesegmenteerde databases. Deze databases kunnen zeer gericht worden ingezet voor ondernemingen, zodat het kan helpen hun boodschappen aan de juiste doelgroepen te versturen.

Omdat het bedrijfsprofiel vooraf al erg duidelijk uitgewerkt was, kon er snel een voice-over tekst worden aangeleverd waarop een geschikte stijl kon worden bepaald voor de video. De huisstijl van Email International kent een strakke, abstracte huisstijl. Zo ook in het logo. Vanuit daar kon die ‘lijn’ letterlijk worden doorgetrokken in de gehele stijl van de video: lijnanimatie. Omdat je als visualisator gedwongen wordt om zonder vlakken en schaduwen tóch iets duidelijk te kunnen vertalen in beeld, worden je objecten strak en éénduidend. We hebben in de gehele video dan ook maak gebruik gemaakt van twee lijndiktes die afwisselend worden gebruikt. De spreeksnelheid van de video is dan ook erg hoog, wat animatie in lijn des te geschikter maakt: abstracte visualisaties kunnen snel worden afgewisseld, zonder al te ingewikkelde transities.

Wil je meer van onze animaties zoals deze voor EmailInternational, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of infographics ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Email International
Oplevering 2014