Gin Fizz Tilburg – Menu & Website

Gin Fizz vestigt zijn naam in de Tilburgse binnenstad met een breed assortiment cocktails en steeds meer techno-, disco- en housemuziek, met inmiddels ook een aantal resident dj’s die zich daaraan verbinden.

Ze waren toe aan een nieuwe kaart, ook om de smaken te kunnen verwerken in een eenvoudige infographic. Door een vierdeling te maken in de smaken van een Gin Tonic, kunnen gasten makkelijker beoordelen welke Gin-Tonic ze goed zal bevallen. Dat maakt het advies geven voor het personeel ook nét iets makkelijker.

gin tonicOok kwam er een update van de bestaande website. Omdat we vanaf de oprichting van Gin Fizz al betrokken zijn bij de huisstijl van Gin Fizz, wisten we snel in te spelen op deze vraag. De vernieuwde stijl van de kaart sprak aan (met pen getekend en meer detail in de illustraties) en deze stijl mocht dus ook worden doorgetrokken in de website. Een nieuwe navigatie voor de website werd vanuit mockups omgezet, en met wat extra fotomateriaal wat we geschoten hebben, kon de website worden opgezet. Je kan hem bekijken op gin-fizz.nl!

Opdrachtgever Gin Fizz Tilburg
Oplevering 2017