gin fizz menu

Gin Fizz is Tilburg’s kleinste en sfeervolste bar, in de Oranjestraat aan de Paleisring. Het specialiseert zich in Gin & Tonics, met een assortiment van meer dan twintig gin’s, en een grote collectie andere cocktails. Gin Tonics, cocktails, biertjes en goede muziek staan centraal. Extrafazant hielp mee aan de uitstraling van de bar, door de huisstijl te bepalen, en bij de eerste maanden van de bar verschillende posters en ander promotiewerk te verzorgen. Lees er meer over in dit artikel van het Brabants Dagblad en magazine Esquire.

Maar een jaar verder ontwikkelt de gin en tonic trend zich ook door, en daarmee de verschillende soorten gin. Daarom werd het tijd voor een nieuwe menukaart die wij wederom verzorgd hebben. De opzet is hetzelfde gebleven, maar heeft een frisse, iets andere look gekregen.

Meer Gin & Tonic?

Drink jij graag een gin tonic op z’n tijd? Ga dan eens kijken bij de Gin Fizz als je in de buurt bent, zeker de moeite!

Wil je meer van onze illustraties zien zoals deze voor GinFizz, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of infographics ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Gin Fizz
Oplevering 2015