heel nederland deelt

HeelNederlandDeelt is de eerste, algemene deelwebsite van samenwerkende deelplatformen voor iedereen in Nederland. Op HeelNederlandDeelt kan iedereen in Nederland alles met elkaar delen. Spullen, gereedschap, auto’s, diensten, klusjes, zorg, kennis en nog veel meer, zijn tijdelijk te lenen of huren bij iedereen in je stad of dorp, of je biedt deze zelf aan. Zo wordt geprobeerd mensen samen te brengen, en de lokale economie te versterken. En uiteraard is het een stuk duurzamer dan dat iedereen zijn eigen boormachine, bladblazer en aanhanger gaat kopen. Deelnemen aan het platform is gratis; je betaalt alleen voor producten of diensten die je wilt huren.

Deze video is niet het enige wat door ons is ontworpen in opdracht van HeelNederlandDeelt. Ook zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerpen van het logo en verschillende andere (zowel offline als online) uitingen. Dat maakte het realiseren van de uitleganimatie eenvoudiger qua stijl, omdat we deze kort daarvoor zelf hadden vormgegeven.

Beeldbepaling is in goed overleg gekozen met de opdrachtgever; wat voor elementen zijn interessant om in beeld te brengen, die te maken hebben met delen? Het eerste shot in de video geeft hier een paar voorbeelden van, zoals een kommetje suiker, een ritje naar je werk carpoolen, de kruiwagen van de buurman, maar ook iets niet-fysieks zoals alles wat men tegenwoordig online deelt met elkaar.

Wil je meer van onze animatie zien zoals deze voor HeelNederlandDeelt, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of infographics ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever HeelNederlandDeelt.nl
Oplevering 2015