HIT Telecom – Uitleganimatie Cloud Service

HIT Telecom is een onderdeel van inkoopcombinatie HIT Profit. Door slim inkopen van deze telecomdiensten, kan HIT Telecom deze communicatiemiddelen goedkoop aanbieden aan MKB-ers. Om deze diensten goed en duidelijk uit te kunnen lichten, maakten wij een heldere uitleganimatie.

Omdat HIT Profit al een bestaande illustratieve stijl had, met daarin ook al karakters (die al eerder gebruikt zijn in animaties voor HIT Profit), werd ons gevraagd deze stijl voort te zetten in deze video. De illustraties van de karakters in deze video zijn dus niet van onze hand; alle andere illustraties in deze uitleganimatie zijn wel door ons ontworpen en geanimeerd.

Soms komt het dus voor dat een stijl al voor handen is, en ons wordt gevraagd daar op verder te werken. Dat is geen probleem. Als dit niet bestaat, zoeken we samen naar een geschikte stijl die aansluit bij de bestaande huisstijl.

Meer informatie

Wil je meer van onze uitleganimaties zien zoals deze voor HIT Telecom, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever HIT Profit
Oplevering 2017