kleding op maat

Kleding Op Maat is een dienst die het winkelen voor klanten van kledingwebshops klantvriendelijker wil maken, door in te haken op de behoefte van gebruikers. Klanten kunnen hun pakket aan de deur laten bezorgen, of bij een afhaalpunt laten bezorgen. Dat afhaalpunt wordt door Kleding Op Maat optimaal benut, door dit niet slechts als ‘drop-off’ te gebruiken, maar hier juist de dienst te verlengen.

Door je pakket bijvoorbeeld niet bij een supermarkt of postkantoor te laten bezorgen, maar in een kleding-gerelateerde winkel of een kleermaker, kan een klant bij afhalen direct passen om te kijken of het goed zit, en het eventueel laten aanpassen als dit wenselijk is. Tevens hoeft de klant het dan niet zelf terug te sturen.

Het verzoek was om dit concept in een korte, overzichtelijke animatie uit te leggen, met voorbeelden, die voor zowel gebruikers als een kledingverkoper via web, tot de verbeelding dienen te spreken.

Wil je meer van onze animaties zien zoals deze voor Kleding op maat, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of infographics ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Kleding op maat
Oplevering 2015