Ploegendienst Festival 2018 – Ontwerp & animated content

Voor Ploegendienst Festival, een jaarlijks terugkerend feestje aan de Asterdplas in Breda, maakten we voor afgelopen wintereditie al veel dingen voor het artwork, zoals banners (voor social media en printwerk voor op het festival), werkten we met animatie mee aan de promovideo en maakten we nog een aantal los geanimeerde gifs op voor in Facebook posts.

Dit voorjaar hebben we de samenwerking met Kairos Events weer voortgezet, en ook voor komende editie begin juni (de eerste weekend-editie met camping) maakten we het artwork en verschillende animated content op. Van omslagfoto en omslagvideo tot tickets, posters, viltjes en animated gifs. Wij zijn er deze editie zelf ook te vinden. Jullie ook? Tickets gaan rap, dus koop ze hier en ga goed de zomer in!

Meer informatie

Wil je meer van onze projecten zien, zoals dit artwork voor Ploegendienst Festival, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties, infographics of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Kairos Events
Oplevering 2018