Reiswerk – Uitlegvideo arbeidsbeperking

Reiswerk is een organisatie die alle informatie biedt over werken in de reisbranche. Voor werknemers en werkgevers biedt Reiswerk een platform, waar over uiteenlopende zaken uitleg wordt gegeven.
Zo kregen we de vraag of we de productie wilden ontwikkelen voor een uitlegvideo voor werkgevers. Voor ondernemers is er soms onduidelijkheid over het aannemen van een werknemer met een arbeidsbeperking.
Wat zijn de voorwaarden, zowel voor de werkplek als overheidssubsidies?

Reiswerk wil werknemers stimuleren om iemand met een arbeidsbeperking een kans te geven, omdat deze beperking met wat aanpassingen echt geen obstakel hoeft te zijn. Vaak biedt dat dan geen enkele belemmering in het uitvoeren van de taken van de werknemer.

Voor deze uitlegvideo gingen we op locatie een interview afnemen bij Reisbureau de Wit in Veghel. Werkgever Michelle de Wit geeft in deze video uitleg, omdat ze zelf ook iemand in dienst heeft met een arbeidsbeperking. In een aantal korte vragen en antwoorden wordt zo meer duidelijk over het onderwerp.

Wil je meer van onze video’s zien zoals deze voor Rieswerk, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Reiswerk
Oplevering 2017