rockwool – visuals animatie

Voor Rockwool (globaal marktleider in steenwol-oplossingen) ontwikkelde Extrafazant in samenwerking met Hout Video een animatie, waarin de ‘Corporate Story’ van Rockwool is beschreven. Door ons de stijl en het beeld voor deze video uitgedacht, vervolgens geschetst en geïllustreerd. Het animeren zelf werd uiteindelijk door Hout Video verzorgd.

Over Rockwool

Rockwool bestaat al bijna een eeuw, wat een gelegenheid geeft om in deze video hun proces en denkwijze uit te leggen in beeld en geluid. Het productieproces wordt uitgelicht, wat gebaseerd is op een eeuwenoud natuurlijk proces. Het product wordt vergeleken met alternatieven voor isolatie (steenwol isolatie tegenover thermische isolatie). Uiteindelijk wordt de groei van het bedrijf en diens missie beschreven. Extrafazant had daarin een goede hand de vertaalslag te maken naar beeld uit deze aangeleverde tekst. 

Meer informatie

Wil je meer van onze animaties zien zoals deze voor ROCKWOOL, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of infographics ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Houtvideo
Oplevering 2016