The Cat’s Back Tilburg – Branding

TCB - Beer menu

The Cat’s Back is een nieuwe food bar aan de Paleisring in Tilburg, die met veel Amerikaanse invloeden de lekkerste burgers, taco’s, fried chicken en chili cheese fries serveren. Daarnaast hebben ze zo’n 35 geïmporteerde Amerikaanse biertjes in huis, zowel op blik als op de tap!

Het is alweer de derde vestiging van uitbaters Sam en Luc van Nieuwamerongen; oude bekenden van ons die inmiddels een begrip zijn op de Paleisring, met naast The Cat’s Back ook café ‘t Elfde Gebod en bar Gin Fizz in hun bezit. Je kunt daar meer over lezen in dit artikel van het Brabants Dagblad.

We mochten voor The Cat’s Back meedenken in het ontwerp, en hebben het logo opgemaakt. Vervolgens zijn ook andere elementen gemaakt als de menu- en drankenkaart en posters en banners. Inmiddels is ook de website door ons opgemaakt die ook live staat:

www.thecatsbacktilburg.nl

Meer informatie

Wil je meer van onze projecten zien, zoals deze voor The Cat’s Back, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties, infographics of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

TCB - Sfeerimpressie
TCB - Sfeerimpressie
TCB - Sfeerimpressie

Opdrachtgever The Cat’s Back
Oplevering 2018