Video Mapping – Club Smederij

videomapping
c4d mapping

In opdracht van Espressivo mochten we meedenken aan het jubileumevenement van bouwadviesbureau Stevens Van Dijck. Door de keuze voor een ruimte in evenementenlocatie Club Smederij te Tilburg, een oud-industriële locatie, is de keuze voor een tweede samenwerking door middel van video mapping snel genomen; eerder werkten we met Espressivo al samen aan een mapping project in Dordrecht om een kunstwerk te onthullen.

Voor deze opdracht hebben we eerst nauwkeurig op locatie opgemeten hoe we deze beelden konden tonen op een muur vol objecten. Het is natuurlijk erg tof om gebruik te maken van ongewone objecten in een video mapping, om de beelden echt tot leven te laten komen. Dit is eerst tot op de centimeter in kaart gebracht, om die vervolgens te digitaliseren.

In gesprek met de opdrachtgever zijn we tot een concept gekomen over de totstandkoming van het bedrijf Stevens Van Dijck, en hebben we elke periode uit hun jubileum in een deel van de mapping uitgelicht. Een erg geslaagd evenement! De volledige video is door Espressivo vastgelegd in onderstaande video.

Gebruikte software: Cinema 4d, After Effects & Resolume Arena.

Wil je meer van onze video content zien zoals deze video mapping, of andere opdrachten bekijken? Neem een kijkje in ons portfolio. Meer informatie over hoe wij animaties of andere content ontwikkelen? Daarvoor kun je vrijblijvend extra informatie aanvragen!

Opdrachtgever Espressivo
Oplevering 2017